Breadcrubs

Tigla ceramica Gerard

Gama Gerard de produse include o multitudine de profile pentru acoperiș care completează o gamă variată de stiluri de case. Recunoașterea nevoilor pieței și cererii este elementul cheie al succesului nostru.

Tipuri tigla ceramica

Tehnologie extrem de rezistentă la intemperii, Stil tradițional cu un aport de elemente noi, aceasta este Heritage! Acest acoperiș puternic, cu greutate redusă, aduce un element estetic clasic, de care orice casă poate fi mândră. Căutați un acoperiș nou? Contactați cel mai apropiat montator profesionist pentru consiliere!

Gerard Classic - tigle metalice din oțel cu protecție de aluzinc, rezistente la coroziune si acoperite cu piatră naturală. Avem încrederea că putem oferi acoperișuri rezistente, cu o garanție de 50 de ani. Contactați cel mai apropiat montator profesionist pentru consiliere profesională!

GERARD DIAMANT – inspirat de unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale cunoscute omului. Produs de dezvoltatorul primei țigle metalice cu acoperire de piatră naturală și lider global al pieței de peste 50 de ani, acoperișurile noastre au fost testate la condiții extreme de mediu în acest timp. Fie că vorbim despre cutremurele din Noua Zeelandă, tsunami din Japonia, uraganele din America, verile toride din Australia, iernile geroase din Siberia, căderile masive de zăpadă din masivii muntoși înalți din Europa, acoperișurile noastre au rezistat celor mai puternice forțe ale naturii. Acoperișul GERARD DIAMANT nu doar că va rezista, dar vă va proteja pe dvs. și generațiile viitoare, iar acoperirea sa suplimentară de 10% per țiglă vă va aduce și economii, reducând timpul și costurile de instalare.

Uragan? Zăpada sau grindină? Chiar și în condiții extreme de vreme, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu Gerard Milano! Casa dvs. va fi bine protejată datorită sistemului de prindere unic al țiglelor cu greutate redusă GERARD. Aspectul mediteranean splendid care nu permite zăpezii să se acumuleze reprezintă un bonus suplimentar! Întrebați-l pe cel mai apropiat dealer despre acoperișul dvs. care vă scapă de griji!

De zece ori mai ușor decât betonul sau țiglele din ceramică, profilul nostru Shake reprezintă o interpretare modernă a materialului de acoperiș clasic din șindrile de lemn. Pentru durabilitate, folosim țigle rezistente la coroziune din oțel acoperit cu un strat protector de aluminiu-zinc și pentru rezistența la condițiile meteorologice extreme, folosim sistemul de prindere unic GERARD. Țiglele cu acoperire de piatră vulcanică și forma unică conferă un aspect estetic deosebit. Verificați referințele noastre excelente!

Știați că acum 100 de ani, șindrilele erau cel mai răspândit material pentru acoperișuri? GERARD a recreat acest material popular, păstrând beneficiile originale și adăugându-i o nouă valoare. GERARD Senator este șindrila secolului al 21-lea, care este ușoară, dar puternică și atractivă. Cum este posibil? Este din oțel, cu un strat de protecție rezistent la coroziune din aluminiu-zinc, cu sistem de prindere extrem de rezistent la intemperii și fragmente din piatră vulcanică. Solicitați o ofertă dacă vă aflați în plin proces de construcție a casei sau de refacere a acoperișului!


Sisteme complete "la cheie" de acoperisuri si mansarde